FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 29. studenog

Autor: dsta
ZAGREB, 29. studenog 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 29. studenog.

JASTREBARSKO - Polaganje kamena temeljca novog logističkog centra tvrtke Kaufland Hrvatska u industrijskoj zoni Jalševac-Čabdin u Jastrebarskom. Investicija je vrijedna 75 milijuna eura, a planirano je otvaranje 150 novih radnih mjesta. Svečanosti će nazočiti potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić (12,00 sati, Industrijska zona Jalševac-Čabdin).

ZAGREB - U sklopu tradicionalnog, 23. susreta "CROMA 2013", u organizaciji Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA), održat će se konferencija "Smjernice ekonomske politike 2014. -2016. i perspektive realnog hrvatskog gospodarstva". Uoči skupa održat će se konferencije za novinare na kojoj će biti predstavljeni dobitnici nagrada "Menadžer godine" najuspješnijim menadžerima i poduzetnicima. (9,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

OSIJEK - Predstavljanju Studije marketinške analize gravitacijskog područja Zračne luke Osijek prisustvovat će ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić i predstavnici Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije. Obići će i radove na izgradnji dijela južne obilaznice, pružnog prijelaza L.B. Mandića, budućeg kružnog toka čvorišta Frigis te budućeg kružnog toka na raskrižju Višnjevac (u 11,45 sati predviđene su izjave u Zračnoj luci Osijek).

ZAGREB - Investicija tvrtke Feroimpex automobilska tehnika, ostvarena uz jamstvo Hamag Investa, bit će predstavljena na konferenciji za novinare. Riječ je o projektu izgradnje nove peći za toplinsku obradu komponenti ležajeva, vrijednom 31 milijun kuna, a Hamag Invest odobrio je za taj projekt jamstvo u iznosu od 11,5 milijuna kuna. Na konferenciji će sudjelovati i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras (9,00 sati, Josipa Lončara 7).

ZAGREB - Zaklada prof. dr. Marijan Hanžeković dodijelit će nagrade za 2013. godinu (13,00 sati, Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10).

dežurne urednice:

prijepodne: Nevenka Brčić

poslijepodne: Davorka Stanešić

tel: 01/4808 680

fax: 01/4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙