FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nenad Matić ponovno predsjednik zagrebačkog HSS-a

Autor: mbuj
ZAGREB, 30. studenoga 2013. (Hina) - Nenad Matić ponovno je danas na izbornoj skupštini zagrebačke Gradske organizacije Hrvatske seljačke stranke (HSS) izabran za predsjednika te organizacije.

Nenad Matić dobio je 100 glasova, od ukupno 123 glasa izaslanika skupštine.

Njegovi protukandidati za čelno mjesto zagrebačkog HSS-a bili su Željko Čečura i Darko Till.

Na izbornoj skupštini zagrebačkog HSS-a članstvo je pozvano da u skladu s odlukom stranačkog Predsjedništva, s orijentacijom HSS-a kao katoličke, obiteljske i tradicionalne stranke, te u skladu s hrvatskim i domoljubnim vrijednostima - na sutrašnjem referendumu o ustavnoj definiciji braka kao zajednice žene i muškarca, glasuju "za".

Matić, koji je i gradski zastupnik te predsjednik Kluba gradskih zastupnika HSLS-a i HSS-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, izjavio je Hini kako su mu izaslanici ponovno dali povjerenje jer su ocijenili da je njegov dosadašnji rad bio uspješan.

"U novom razdoblju mi ćemo kroz vladajuću većinu u zagrebačkoj Gradskoj skupštini provesti sve projekte koje smo u izbornoj kampanji za izbor Vladimira Ferdeljija za gradonačelnika Zagreba obećavali, te time poboljšati život stanovnika Zagreba ali samim time i situaciju u Hrvatskoj", istaknuo je Matić.

Dodao je da zagrebački HSS-a ide naprijed.

"Nećemo se smesti, pokazat ćemo svojim rezultatima u cijeloj Hrvatskoj da HSS ima svjetlu budućnost u gradu Zagreba, ali i na nivou Hrvatske. Vjera u Boga i seljačka sloga", poručio je Nenad Matić nakon što je ponovno izabran za predsjednika zagrebačkog HSS-a.

Izaslanike Izborne skupštine zagrebačke Gradske organizacije HSS-a pozdravili su predsjednik zagrebačke Gradske skupštine i predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, potpredsjednica zagrebačke Gradske skupštine i predsjednica Kluba gradskih zastupnika liste Milana Bandića, Jelena Pavičić Vukičević, nezavisni zastupnik u Gradskoj skupštini Vladimir Ferdelji, potpredsjednik zagrebačkog SDP-a Draženko Pandek, predsjednik zagrebačkog HSLS-a i zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Alen Ostojić, predsjednica zagrebačkog HSU-a Višnja Fortuna, predsjednik SU-a grada Zagreba Igor Fistonić te zastupnik HSP-a dr. Ante Starčević u Gradskoj skupštini Ivan Tepeš.

(Hina) xbma ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙