FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 17. studenog

Autor: rkor
ZAGREB, 16. studenog 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 17. studenog:

VUKOVAR - Članovi Udruge roditelja i obitelji zarobljenih i nasilno odvedenih hrvatskih branitelja "Vukovarske majke" položit će cvijeće i zapaliti svijeće na grobove poginulih i ubijenih hrvatskih branitelja na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata (10 sati) u sklopu obilježavanja 22. obljetnice stradanja Vukovara u Domovinskom ratu i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine. Kod zavjetne kapelice na vukovarskoj obilaznici molitvu za poginule i nestale molit će župnik vukovarske Župe Kraljice mučenika Mato Martinković (16 sati), a u krugu vukovarske bolnice svijeće će zapaliti i molitvu predvoditi mladi grada Vukovara (19 sati).

ZAGREB - Udruge branitelja grada Zagreba obilježavaju Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje tradicionalnim paljenjem lampaša duž zagrebačke Ulice grada Vukovara (18 sati), a središnje događanje bit će kod Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski (18,30 sati).

RIJEKA – Šesta izborna konvencija Gradske organizacije SDP-a Rijeke na kojoj se čekuje dolazak SDP-ovih ministara Milanke Opačić, Slavka Linića i Željka Jovanovića (u 10 sati, Hrvatski kulturni dom na Sušaku).

NOVI VINODOLSKI - Konferencija za novinare Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata koja će se održati u sklopu dvodnevnog sastanka Tima HNS-a s visokim stranačkim dužnosnicima na temu "Politički identitet HNS-a" (10 sati, hotel Novi Spa Hotels & Resorts, Kralja Tomislava 4). Na konferenciji će govoriti predsjednica HNS-a, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić i potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak.

Dežurni urednici:

prijepodne/poslijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne/navečer - Tomislav Rubić

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xrkor ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙