FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Markić: Nemamo veze s inicijativama koje onemogućuju birače da izraze stajalište

Autor: dber
ZAGREB, 29. studenog 2013. (Hina) - Predstavnica građanske inicijative "U ime obitelji" Željka Markić danas je izvijestila da nemaju veze s inicijativama koje bi mogle rušiti dostojanstvo i onemogućiti birače da izraze svoje stajalište i prije referenduma.

Na konferenciji za novinare u Zagrebu rekla je da su im se jučer i danas javljali građani zabrinuti što se u dijelu hrvatskih gradova organiziraju marševi antikampanje te dodala da se, istovremeno, na portalima javljaju stranice u kojima se ljude poziva da spriječe takve marševe osoba koje kane na referendumu glasati protiv.

"Mi bismo htjeli jasno poručiti da je Hrvatska slobodna zemlja i da nam je jako drago da svi građani imaju priliku sudjelovati na referendumu - i oni koji su za, i oni koji su protiv", kazala je Markić.

"Sve inicijative koje bi rušile bilo čije dostojanstvo i onemogućavale birače da izraze svoj stav i prije referenduma nemaju nikakve veze s inicijativom U ime obitelji", dodala je.

Također je pozvala sve građane Hrvatske da iskoriste mogućnost da po prvi puta glasaju na referendumu koji su sami organizirali i da to učine na dostojanstven način, poštujući prava svih ljudi u Hrvatskoj na svoje mišljenje te da ne reagiraju na nikave provokacije i da dostojanstveno i mirno izađu 1. prosinca na prvi građanski referendum.

(Hina) xbdj yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙