FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iduće godine u Hrvatskoj kongres njemačke agencije ADAC Reisen

Autor: tmis
ZAGREB, 27. studenog 2013. (Hina) - Hrvatska će iduće godine u studenom biti domaćin kongresa njemačke agencije ADAC Reisen, na kojem će se u Zadru okupiti oko 200 sudionika, a trajat će četiri dana, objavili su danas iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Odluka da Hrvatska odnosno Zadar bude domaćin kongresu "ADAC Reisen Explorer" donešena je na nedavno održanom ovogodišnjem kongresu te agencije švicarskom gradu Locarno gdje se Hrvatska i predstavila kao domaćin tog kongresa.

Kongres ADAC Reisen Explorer gotovo svake godine okupi oko 200 sudionika, a tijekom četiri dana sudionici će osim na brojnim radionicama ići i na poludnevne izlete s ciljem upoznavanja destinacije.

Održavanje tog skupa, kako ocjenjuje direktorica Glavnog ureda HTZ-a Meri Matešić, potvrđuje da je Hrvatska poželjna kongresna destinacija te s pravom može i iduće godine očekivati dodatno zanimanje za održavanjem velikih kongresa.

Agencija ADAC Reisen, koju su 1929. osnovali agencija Deutsches Reisebüro i njemački auto klub ADAC, u ponudi ima oko 10 tisuća hotela i apartmana, više od 11.500 letova u suradnji sa 200 zračnih kompanija te 120 partnerskih rent a car agencija.

Prati strategiju multi prodajnih kanala s fokusom na mrežu putničkih agencija, kojih je više od 10 tisuća u Njemačkoj, a imaju i 170 vlastitih podružnica diljem Njemačke te 533 franšiza.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙