FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 26. studenog

Autor: tper
ZAGREB, 25. studenog 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 26. studenog.

ZAGREB - U organizaciji Hrvatskog energetskog društva (HED) održat će se 22. forum "Dani energije u Hrvatskoj". Na forumu će biti riječi o poticanju obnovljivih izvora, energetskoj učinkovitosti, tržištu energije, tehnološkom razvoju, mjerama koje mogu pomoći ostvarivanju politike smanjenja emisija CO2 (9,00 sati, Mala dvorana Vatroslav Lisinski, Trg Stjepena Radića 4).

ZAGREB - U sklopu posjeta Hrvatskoj direktorica Opće uprave za regionalnu i urbanu politiku Europske komisije Vittoria Aliatta-Di Villafranca obići će Zagreb Glavni kolodvor kako bi dobila uvid u uspješno završeni projekt izmjene signalno-sigurnosnog uređaja na zagrebačkom Glavnom kolodvoru. Taj je projekt s 85 posto sufinanciran sredstvima fonda IPA, a vrijednost projekta je 11,4 milijuna eura (10,00 sati, peron 1. Zagreb Glavni Kolodvor).

ZAGREB - Konzultantska tvrtka Deloitte na konferenciji za novinare predstavit će rezultate istraživanja stavova voditelja poreznih odjela u Hrvatskoj i Europi. (11,30 sati, Deloitte, Radnička cesta 80).

ZAGREB - U organizaciji novoosnovanog Klastera ekološke poljoprivrede održat će se konferencija "Ekološka poljoprivreda - izazovi i prilike". Na konferenciji će biti riječi o stanju ekološke poljoprivrede u Hrvatskoj, potencijalima plasiranja i promociji ekoloških proizvoda (10,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

dežurne urednice:

prijepodne: Nevenka Brčić

poslijepodne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙