FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 29. listopada

Autor: tper
ZAGREB, 28. listopada 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 29. listopada.

ZAGREB - U organizaciji Hrvatskih izvoznika održat će se poslovni skup "Ekonomske politike Republike Hrvatske i očekivanja za 2014". Na skupu će, kako je najavljeno, sudjelovati i ministar financija Slavko Linić i savjetnik predsjednika Republike za gospodarstvo Boris Cota (10,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Korejsko-hrvatski poslovni forumu održat će se u cilju unapređenja gospodarske suradnje s Korejom u organizaciji ministarstava gospodarstva i vanjskih i europskih poslova te korejskog veleposlanstva u Hrvatskoj, Korea Business Centra u Zagrebu i Agencije za investicije i konkurentnost. Kako je najavljeno, okupljenima će se pozdravnim govorom obratiti ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak. (9,30 sati, Ministarstvo gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78)

ZAGREB - Prvi regionalni skup "Stanje i perspektive kožarsko-prerađivačke industrije", koji će okupiti proizvođače kože, obuće i kožne galanterije iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije, održat će se u Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) . (10,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙