FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Microsoftov 'Advance Technology Day' postaje dvodnevna konferencija

Autor: tmis
ZAGREB, 25. studenog 2013. (Hina) - Deveto po redu Microsoftovo okupljanje razvojnih i sistemskih inženjera "Advanced Technology Day" ove se godine proširuje s jednog na dva dana postajući jedna od najvećih tehnološko/IT konferencija u Zagrebu koja će 4. i 5. prosinca predstaviti najbolje stručnjake i novosti iz svijeta Microsoftovih proizvoda s naglaskom na rješenja za jedinstveno korištenje usluga javnog i privatnog oblaka-cloud.

Najavljujući tu konferenciju i njeno proširenje, iz tvrtke Microsoft Hrvatska ističu da će Microsoftovi i stručnjaci iz partnerskih tvrtki tijekom dva dana kroz 40 predavanja dati presjek novosti u sva četiri globalna smjera razvoja tehnologije, mobilnost, računalstvo u oblaku, društvene mreže i veliki podaci/poslovna inteligencija.

Konferencija je sadržajno podijeljena na dvije cjeline koje će se paralelno odvijati oba dana, pri čemu je jedna namijenjena IT profesionalcima i u fokusu će imati Windows Server 2012 R2, System Centar 2012 R2 i Azure, dok je druga namijenjena razvojnim inženjerima te će se posvetiti Windows Phone 8 aplikacijama, novostima u Windows 8.1 operativnom sustavu, novom Visual Studiju 2013 i posljednjim novostima .NET platforme.

Iz Microsofta naglašavaju da će konferencija okupiti vrhunske stručnjake hrvatskog IT-a koji će uz ostalo sa sudionicima raspravljati i o budućnosti aplikacija za Windows Phone te drugim temama.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙