FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici mokri, negdje ima i magle

Autor: ista
ZAGREB, 20. studenog 2013. (Hina) - Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a ponegdje ima i magle, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Magle posebice ima na dionicama autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 2 i A1 između čvorova Otočac i Gospić, A3 između čvorova Ivanja Reka-Nova Gradiška, te na A4 između čvorova Ivanja Reka-Breznički Hum.

Jak vjetar puše na čvoru Gospić na autocesti A1, a mogući su i odroni zemlje i kamenja na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (D8). Sljemenska cesta (sa zagrebačke strane) zatvorena je za sav promet.

Na autocesti A1 zbog radova kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom.

Danas, 20. studenoga brza cesta Solin-Klis (D1) bit će zatvorena za sav promet od 8,30 do 10,30 sati i od 11,30 do 14 sati, zbog radova na izgradnji vijadukta "Srednja Ozrna". Obilazak je "starom kliškom cestom" (ŽC6253).

Također, danas od 10 do 23 sata, zbog ispitivanja daljinskog sustava upravljanja prometom, bit će zatvorena A7 čvor Sv.Kuzam-čvor Hreljin-Šmrika.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima Bajakovo i Pasjak. Danas od 7 do 17 sati bit će zatvoren granični prijelaz Dubrava Križovljanska za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona, zbog radova u Sloveniji. Obilazak je preko graničnog prijelaza Trnovec.

Zbog radova, za teretna vozila bit će zatvoren granični prijelaz Ilok od 21. studenoga u 6 sati do 10. lipnja iduće godine u 6 sati.

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika u prekidu su trajektne linije: Split-Vis, Sućuraj-Drvenik i Sumartin-Makarska, katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Korčula-Hvar-Split, Split-Bol-Jelsa i brodska Mali Lošinj-Srakane Vele-Unije-Susak-Mali Lošinj.

Zbog rekonstrukcije trajektnog pristaništa u luci Prizna do 10. travnja iduće godine trajektni promet prema Pagu odvija se preko linije Stinica-Stara Novalja, dok je sadašnja linija Žigljen-Prizna u prekidu. Plovidbeni red odnosno vremena polaska trajekta objavljen je na službenim stranicama Jadrolinije.

(Hina) pp/xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙