FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 13. studenoga 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Za sav je promet zbog vjetra zatvorena autocesta A7 Sveti Kuzam-Hreljin-Križišće. Na Jadranskoj magistrali (D8) od Bakra do Senja promet je zabranjen za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I.skupina vozila). Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Ravna Gora i Vrata. Na autocesti A1 kroz tunel Mala Kapela u smjeru Zagreba do 14 sati vozi se jednim trakom usporeno. Zbog poplavljenog kolnika zatvorene su ceste: D36 Karlovac-Šišljavić, Blatnica-Koritinja i u Donjoj Kupčini, D36 Selce-(ŽC3194)-Donje Mekušje–Husje–Kobilić Pokupski, D36 Gradec Pokupski-Lijevo Sredičko, cesta u mjestu Gornje Mekušje, ŽC 3185 Logorište-Mala Švarča, u Karlovcu-Obala Ivana Trnskog, ŽC 3121 u mjestu Hrastelnica, ŽC3297 na Žumberku, LC34040 u mjestu Gornji Priselci, LC31042 Sveti Ivan Zelina-Novo Mjesto i ŽC3015 Hrastje-Polonje. Sljemenska cesta zatvorena je za sav promet. Zbog urušavanja mosta zatvorena je LC3136 Gornja Kupčina-Krašić. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Granični prijelaz Dubrava Križovljanska zbog radova u Sloveniji do 15.11. svakim danom od 07 do 17 sati zatvoren je za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona. Obilazak je preko graničnog prijelaza Trnovec. U prekidu je trajektna linija Drvenik - Sućuraj.

ZAGREB - Na Jadranu promjenljivo, u unutrašnjosti pretežno oblačno, ujutro ponegdje s maglom. Mjestimice kiša, većinom sredinom dana i poslijepodne u kopnenim krajevima, a moguće i ponegdje na Jadranu, posebice u Istri i na krajnjem jugu. Zapuhat će povremeno umjeren, na udare u gorju te poslijepodne u Međimurju i Podravini jak sjeveroistočni i sjeverni vjetar. Na Jadranu će slaba i umjerena bura jačati mjestimice na jaku, podno Velebita olujnu s orkanskim udarima. Najviša dnevna temperatura između 6 i 11, u gorju ponegdje malo niža, a na Jadranu od 14 na sjeveru do 21 Celzijev stupanj na jugu.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙