FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 4. studenoga 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas.

ZAGREB - Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. U Gorskome kotaru ponegdje ima i magle, smanjena je vidljivost na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić gdje povremeno puše i jak vjetar. Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama kroz gorska područja, duž Jadranske D8 i Ličke magistrale D1. Na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom. Na Zagrebačkoj obilaznici na A3 zbog sanacije nadvožnjaka Botinec i Klara između čvorova Lučko i Buzin prometuje se uz ograničenje brzine od 40km/h. Zatvorena je južna osječka obilaznica D2 između čvorišta Čepinska i nadvožnjaka Vinkovačka. Obilazak je dionicom D2-Ulica Sv.L.B.Mandića-Industrijska zona Osijeka-Ulica Zapadno predgrađe-Vinkovačka ulica-D2, i obrnuto. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Promjenjivo do pretežno oblačno i svježije nego jučer. Povremeno kiša, trajnija u zapadnoj Slavoniji i gorskim predjelima, a sve češća i izraženija i na Jadranu. Vjetar slab i umjeren južni i jugozapadni, u Slavoniji jugoistočni, na sjevernom Jadranu jugozapadnjak, a na srednjem i južnom jugo u okretanju na južni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka od 14 do 19, a na Jadranu od 19 do 22 Celzijeva stupnja.

(Hina) xpp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙