FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici mjestimice mokri i skliski

Autor: nkot
ZAGREB, 4. studenoga 2013. (Hina) - Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje, izvijestio je jutros Hrvatski auitoklub (HAK).

Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama kroz gorska područja, duž Jadranske D8 i Ličke magistrale D1.

Na autocesti A1 kroz tunel Grič vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom.

Na Zagrebačkoj obilaznici na A3 zbog sanacije nadvožnjaka Botinec i Klara između čvorova Lučko i Buzin prometuje se uz ograničenje brzine od 40km/h.

Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom.

Na Jadranskoj magistrali D8 vozi se naizmjence između Novog Vinodolskog i Senja, Živogošća i Ploča, te u Dubrovačko-neretvanskoj županiji također na D8 od mosta dr. Franje Tuđmana prema istoku (na području Nuncijata) i na vijaduktu Duboka Ljuta.

Zatvorena je južna osječka obilaznica D2 između čvorišta "Čepinska" i nadvožnjaka "Vinkovačka". Obilazak je dionicom D2-Ulica Sv.L.B.Mandića-Industrijska zona Osijeka-Ulica Zapadno predgrađe-Vinkovačka ulica-D2, i obrnuto.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina) xpp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙