FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSS protiv osnivanja još jedne Vladine agencije

Autor: aper
ZAGREB, 7. studenog 2013. (Hina) - HSS se danas usprotivio Vladinom osnivanju Agencije za ozakonjenje nezakonito izgrađenih građevina, ustvrdivši kako će to biti još jedan teret za građane.

Dok stalno slušamo da je administrativni aparat preglomazan i ima previše zaposlenih, istovremeno se odlukama Vlade taj aparat stalno povećava, a svako povećanje popraćeno je izjavama tipa "trošak rada agencije neće opteretiti državni proračun", kaže se u priopćenju HSS-a.

Vlada bi trebala prestati vrijeđati inteligenciju hrvatskih građana,jer kako misli objasniti da 160 novozaposlenih u državnoj administraciji neće biti dodatno opterećenje za građane koji pune proračun, kaže se u priopćenju.

HSS predlaže da se unutar državne birokracije napravi reorganizacija i preraspodjela poslova, te da se ne osnivaju nove, privremene agencije koje potom postaju trajne.

Ljudi koji rade u državnim službama jesu na teret državnog proračuna, a i ovih novih 160, vjerojatnih "kukuriku kadrova", bit će na teret hrvatskih građana, poručuje HSS.

(Hina) pp/xmd ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙