FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OBAVIJEST REDAKCIJAMA: izjave za medije potpredsjednika Vlade Grčića

Autor: scvi
ZAGREB, 4. studenog 2013. (Hina) - Potpredsjednik Vlade Branko Grčić danas će u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije gradonačelnicima velikih gradova i gradova sjedišta županija predstaviti nacrt prijedloga zakona o regionalnom razvoju, a nakon toga predviđene su izjave za medije.

Ministarstvo je danas započelo savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o nacrtu prijedloga zakona o regionalnom razvoju.

U sklopu javne rasprave, Ministarstvo danas organizira sastanak sa gradonačelnicima velikih gradova i gradova sjedišta županija, na kojem će nacrt prijedloga zakona predstaviti potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, te zamjenik ministra Jakša Puljiz i pomoćnik ministra Venko Ćurlin.

Sastanak će se održati u prostorijama Središnje agencije za financiranje i ugovaranje (SAFU), Ulica grada Vukovara 284/V, Zagreb, s početkom u 11 sati.

Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, nakon kojega su oko 13 sati predviđene izjave za medije potpredsjednika Grčića, te Vojka Obersnela, predsjednika Udruge gradova u Republici Hrvatskoj.

(Hina) xpp ysbo

An unhandled error has occurred. Reload 🗙