FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebački holding: pokrenuta racionalizacija, o brojkama preuranjeno govoriti

Autor: mbuj
ZAGREB, 31. listopada 2013. (Hina) - Postupak racionalizacije u Zagrebačkom holdingu je pokrenut, no dok se sa sindikatima ne usuglasimo o novoj sistematizaciji radnih mjesta preuranjeno je govoriti o bilo kakvim brojkama, rečeno je danas Hini u Upravi Holdinga.

U direkciji Zagrebačkog holdinga zaposleno je dvjestotinjak ljudi, a na inzistiranje gradonačelnika Milana Bandića broj zaposlenih trebao bi biti smanjen na ukupno 56, piše današnji "Jutarnji list".

Navodno je prijedlog već izrađen, a o njemu se jučer raspravljalo u Upravi Zagrebačkog holdinga. U Bandićevim redovima kažu da je riječ o racionalizaciji i provođenju onoga što je Bandić već najavio, a njegovi protivnici strahuju da će time u pitanje biti dovedeno kvalitetno poslovanje tvrtke.

Bandić je danas prilikom pregleda Zimske službe na upit kada će biti imenovani novi direktori podružnica, odnosno trgovačkih društava Zagrebačkog holdinga, odgovorio novinarima neka pričekaju i ne budu nestrpljivi.

"Vidite da stvari sve funkcioniraju. Ljubičić najbolje zna vrijeme i tajming kad će to objaviti", rekao je Bandić prepuštajući na taj način predsjedniku Uprave Holdinga Slobodanu Ljubičiću da idući tjedan objavi imena novih direktora podružnica Holdinga.

"Jučer sam o tome razgovarao s Ljubičićem", rekao je Bandić dodajući kako je idući tjedan na službenom putu što je, kako je rekao, i bolje jer će "tako imati što manje uloge u tome".

(Hina) xbdj/xbma ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙