FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

D. Kosor u Dubrovniku: HSLS pokazao da postoje oni koji nisu na prodaju

Autor: hspa
DUBROVNIK, 20. listopada 2013. (Hina) - Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor ocijenio je danas u Dubrovniku da njegova stranka i njihov vijećnik u Gradskom vijeću predstavljaju iznimku kad je u pitanju poštenje u politici jer su pokazali da postoje oni koji nisu na prodaju.

Kosor je danas sudjelovao na izbornoj skupštini županijskog vijeća HSLS-a Dubrovačko neretvanske županije na kojoj je za novog predsjednika izabran Ivo Gjaja, vijećnik koji nije glasovao za tzv. dubrovački dogovor iako je bio na zajedničkoj listi HDZ, HSLS i HSP dr. Ante Starčević. Tzv. dubrovački dogovor u Gradskom vijeću čine HDZ, SDP, HNS i DDS.

Komentirajući političku situaciju u Dubrovniku nastalu formiranjem tzv. dubrovačkog dogovora u Gradskom vijeću, Kosor je kazao kako je "i na hrvatskom jugu sve manje poštenih političara" te da je "politika postala čisti interes".

"Upravo HSLS i naš vijećnik predstavljaju iznimku kad je u pitanju poštenje u politici", ustvrdio je Kosor i dodao kako je to važno i za stranku, ali i vjeru građana u politiku. "Pokazali smo da postoje oni koji nisu na prodaju i ostali smo vjerni našem predizbornom programu", ustvrdio je.

Na današnjoj konferenciji za novinare sudjelovao je i jedan od utemeljitelja stranke u Dubrovniku Barlec Djokaj.

(Hina) xddub ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙