FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada imenovala novog predstavnika u Upravnom odboru Razvojne banke VE

Autor: ista
ZAGREB, 17. listopada 2013. (Hina) - Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice za novog predstavnika Republike Hrvatske u Upravnom odboru Razvojne banke Vijeća Europe imenovala Miroslava Papu, kao stalnog predstavnik RH pri Vijeću Europe u Strasbourgu, u svojstvu izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Republike Hrvatske.

Anica Djamić te je dužnosti razriješena, priopćila je Vlada.

Darko Srbljanin razriješen je dužnosti člana Sanacijskog vijeća Doma zdravlja Petrinja, a novim je članom imenovan Darko Jajčević, kao predstavnik tog Doma zdravlja.

Članicom Upravnog vijeća Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, na prijedlog Gospodarsko-socijalnog vijeća, a iz reda predstavnika poslodavaca, imenovana je Jasminka Martinović. Te je dužnosti razriješen mr. sc. Mislav Balković.

Uz dobiveno pozitivno mišljenje Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, a temeljem provedenog postupka po objavljenom javnom natječaju, članovima Upravnog vijeća Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu imenovani su mr. sc. Zdravko Jakop, Miroslav Grgić i Stanislav Peruško. Iz reda imenovanih članova, predsjednikom Upravnog vijeća Agencije imenovan je Zdravko Jakop, a njegovim zamjenikom Miroslav Grgić.

(Hina) pp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙