FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HGK: "Inovacijska misija" idući tjedan u Londonu

Autor: tper
ZAGREB, 16. listopada 2013. (Hina) - Centar za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj Hrvatske gospodarske komore (HGK) priprema drugu "Inovacijsku misiju" koja će se održati 22. listopada u Londonu i na kojoj će hrvatske tvrtke i inovatori predstaviti svoja vlastita inovativna rješenja i proizvode na britanskom tržištu.

Kako navode iz HGK, s ciljem komercijalizacije i pronalaska potencijalnih investitora i/ili kupaca domaćih inovacija, Centar za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj osmislio je projekt "Inovacijska misija" u okviru kojeg se na stranim tržištima predstavljaju uspješne hrvatske inovacije.

Navedeni termin Inovacijske misije odabran je ciljano s obzirom na to da se od 23. do 25. listopada u Londonu održava i sajam inovacija BIS (Britanski sajam inovacija).

Kako bi se omogućili što kvalitetniji poslovni razgovori između hrvatskih i britanskih tvrtki i partnera zainteresirane su tvrtke trebale Centru za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj HGK dostaviti profile svojih tvrtki i podatke o inovativnim proizvodima/uslugama koje žele ponuditi britanskom tržištu, navode iz HGK.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙