FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZET: subvencioniran međumjesni prijevoz učenika srednjih škola

Autor: ista
ZAGREB, 3. listopada 2013. (Hina) - Zagrebački električni tramvaj (ZET) priopćio je danas kako od danas izdaje mjesečne kupone za listopad za međumjesni prijevoz učenika srednjih škola sa sjedištem na području Zagreba i Zagrebačke županije, kojima je udaljenost od mjesta prebivališta do škole više od pet kilometara.

U ZET-u kažu kako te kupone, koje sufinancira Vlada, izdaje za učenike neovisno o tome ulaze li njihovo mjesto prebivališta i mjesto škole u sastav iste ili druge općine ili grada.

Uz ovjeren zahtjev za izdavanje pretplatne karte, ukoliko istu još nemaju, učenici koji su prošle godine ostvarivali pravo na subvencionirani prijevoz za ovu školsku godinu ne trebaju priložiti Potvrdu, jer se nalaze na Popisu korisnika.

Novi korisnici prijevoza prilažu Potvrdu ovjerenu od strane škole te potpisanu od strane roditelja. Nepotpune Potvrde neće se zaprimati.

Učenici koji su kupili mjesečne kupone za rujan i listopad po punoj cijeni, bit će o povratu sredstava obaviješteni tijekom sljedećeg tjedna, ističu u ZET-u.

(Hina) pp/xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙