FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: ponovo otvoren "ZOO hotel"

Autor: ivuc
OSIJEK, 3. listopada 2013. (Hina) - U Osijeku je danas započeo s radom "ZOO hotel", što je od 2007. godine treće otvaranje tog objekta budući da su dva prethodna zakupca zbog loših rezultata prekinuli rad tog hotela na lijevoj obali Drave.

Novi zakupac, osječki poduzetnik Mladen Pejčić, kazao je kako hotel s četiri zvjedzice ima 19 soba s 35 ležajeva i restoran s 250 mjesta.

Dodao je kako će u hotelu biti zaposleno 20 djelatnika, a na natječaj za zapošljavanje javilo se više od 400 zainteresiranih osoba.

Izvijestio je kako je u početno opremanje i uređenje hotela uloženo oko 30 tisuća eura, a ugovor o zakupu sklopljen ja ne pet godina uz mogućnosti produženja za još jedno petogodišnje razdoblje.

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić izazio je zadovoljstvo poduzetničkom inicijativom i obnovom rada ovoga hotela kazavši kako je potrebno udahnuti život mrtvim kapitalima u gradu te otvoriti nova radna mjesta. Dodao je kako je gradska uprava spremna pomoći poduzetnicima koji imaju slične ideje.

"ZOO hotel" u 12,5 postotnom je vlasništvu Grada Osijeka te u 87,5 postotnom vlasništvu gradske komunalne tvrtke Unikom.

(Hina) xivuc yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙