FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenskim kampistima najbolji istarski kampovi

Autor: tmis
ZAGREB, 27. rujna 2013. (Hina) - Slovenskim kampistima i ove su godine najbolji bili istarski kampovi, posebno Lanterna, Valkanela i Mareda, kojima su dali i najviše glasova u ovogodišnjem izboru Naj kamp Adria 2013 koje je od svibnja do sredine rujna provodio internetski kamp portal Avtokampi.si, izvijestili su s tog portala.

Takvo ocjenjivanje i glasovanja za najbolji kamp taj je portal ove godine proveo treći put, a kampisti su birali između 153 kampa iz Hrvatske i došlo im je, kako ističu, rekordnih više od 47 tisuća glasova.

U konkurenciji većih kampova u Istri su na prva tri mjesta kampovi Lanterna, Valkanela i Mareda koja su sva tri iznimno omiljeni među slovenskim kampistima po čijim glasovima ne zaostaju ni kampovi na Kvarneru Čikat iz Lošinja, Njivice iz Krka te Kovačine sa otoka Cresa.

U Dalmaciji tradicionalno najviše glasova slovenskih korisnika dobili su kampovi Straško s Paga, Park Soline iz Biograda na moru te Šimuni s Paga, a posebna kategorija bili su i nudističkih i miješani kampovi te je od njih 17 opet najviše glasova Slovenaca dobio kamp Straško kojeg slijedi Koversada i kamp Solaris iz Poreča.

Portal Avtokampi.si je vodeći za kampiranje u Sloveniji koji nudi informacije o više od 400 kampova u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i BiH, a godišnje zabilježi više od milijun posjetitelja-kampista.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙