FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Načelnik Radibratović: uspješan rad dubrovačko-neretvanske PU

Autor: ddub
DUBROVNIK, 25. rujna 2013. (Hina) - Načelnik PU dubrovačko-neretvanske Tonči Radibratović danas je na prigodnoj svečanosti u povodu Dana policije rekao kako je "nizom od čak 18 velikih zapljena u prošloj godini spriječen pokušaj krijumčarenja 700 kilograma različitih vrsta droga".

Radibratović je istaknuo kako je u devet mjeseci ove godine na području dubrovačko-neretvanske Policijske uprave bilo 650 zapljena različitih vrsta droga.

Izrazio je zadovoljstvo što je sigurno protekla turistička sezona u toj županiji, koja je danas jedno od najsigurnijih turističkih odredišta i u kojoj je postignut visok stupanj sigurnosti građana.

Načelnik Policijske uprave Tonči Radibratović prisjetio se i 43 njezina pripadnika poginula u Domovinskom ratu, ističući da su upravo pripadnici policije dali velik doprinos u obrani hrvatskoga juga.

Na svečanosti su bili predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, zamjenik župana Davorko Obuljen i predsjednik Županijske skupštine Ivan Margaretić.

Prije svečanosti ispred spomen-križa poginulim braniteljima i pripadnicima policije na dubrovačkome groblju Boninovu položeni su vijenci.

(Hina) xddub yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙