FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 23. rujna

Autor: ikut
ZAGREB, 23. rujna 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 23. rujna koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Zajednička sjednica saborskog Odbora za ustav, poslovnik i politički sustav i Odbora za informiranje, informatizaciju i medije (12 sati, Sabor, Dvorana J. Jelačića, Trg Svetog Marka 6). Na sjednici će članovi odbora razgovarati s kandidatima za prvog hrvatskog povjerenika/cu za informiranje, nakon čega se očekuje i sastavljanje prijedloga kandidata koji će biti upućen Saboru na odlučivanje.

ZAGREB - Konferencija povodom obilježavanja Međunarodnog dana prava na pristup informacijama "Građani imaju pravo znati". Na konferenciji će govoriti zamjenica ravnatelja Agencije za zaštitu osobnih podataka Dubravka Dolenc, a na pojedinačna pitanja odgovarat će i gosti-predavači na konferenciji (od 11 do 13 sati, Sabor, dvorana Josip Šokčević, Trg Svetog Marka 6). Konferencija za medije održat će se u 11,45 sati u dvorani Josipa Šokčevića.

ZAGREB - Hrvatska obrtnička komora (HOK) održat će konferenciju za novinare na temu "Inventura rada Ministarstva poduzetništva i obrta: 'U pola mandata nema rezultata'"! (11 sati, prostorije HOK-a, Ilica 49/II). O dosadašnjem radu Ministarstva poduzetništva i obrta i, kako je najavljeno, (ne)suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom (HOK) i konačnom prijedlogu Zakona o obrtu koji se upućuje na drugo čitanje u Hrvatski sabor bez konzultacije s obrtnicima, govorit će predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec i potpredsjednici Dragutin Grabrović, Stjepan Knežević, Ivan Obad te Igor Vojinović.

ZAGREB - Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) organizira završni skup i diskusiju u povodu zaključenja projekta "Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj". Taj projekt počeo je 2005. godine s ciljem izgradnje kapaciteta za primjenu sustavnog i kontinuiranog upravljanja energijom u zgradama u javnom vlasništvu. Za trajanja završnog skupa bit će održan Info dan energetske efikasnosti namijenjen građanima i sudionicima (9,30 sati, Galerija Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙