FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 23. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Jadranska magistrala D8 je otvorena za sve skupine vozila, nakon slabljenja bure. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici, posebice na dionici autoceste A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Zbog radova zatvorene su ceste: D1 od raskrižja u Velikom Trgovišću do čvora Mokrice, D22 Možđenec-Sudovec, D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec, a obilazak je preko Vrbovca, D35 Sveti Križ Začretje-Donja Šemnica, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D57 Vukovar-Orolik, D205 Risvica-Dubrovčan, D518 Osijek-Markušica-Gaboš-Jarmina, na dionici od nadvožnjaka u ulici kneza Trpimira (južna osječka obilaznica) do nerazvrstane ceste Brijest-Osijek. Na državnim cestama D1 između Udbine i Gračaca i na D217 između Vaganca i Ličkog Petrovog Sela zbog radova se vozi jednim trakom, naizmjence. Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Stara Gradiška i Metković, a čekanja su do 30 minuta. S obzirom da se tijekom cijelog dana, a i vikenda, očekuje pojačan promet na Metkoviću, HAK savjetuje vozačima da koriste i granični prijelaz Nova Sela koji je smješten na državnoj cesti D62 između Metkovića i Vrgorca, a na kojem nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe, uz pojačan priljev vozila u većini trajektnih luka.

ZAGREB - Na Jadranu pretežno, a u unutrašnjosti djelomice sunčano. Vjetar slab, na sjevernom Jadranu ujutro mjestimice umjerena bura, a tijekom dana duž obale slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 24 do 29, a na Jadranu između 29 i 33 stupnja Celzijeva.

(Hina) pp/xnkot ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙