FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: normaliziran promet kroz tunel Sveti Rok

Autor: mkov
ZAGREB, 30. kolovoza 2013. (Hina) - Normaliziran je promet na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba, nakon uklanjanja vozila iz prometne nesreće, priopćio je Hrvatski auto-klub (HAK).

Pojačan je promet na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca u oba smjera, A2 Zagreb-Macelj u smjeru Maclja, povremeno na zagrebačkoj obilaznici, Istarskome ipsilonu i Jadranskoj magistrali (D8).

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona vozila kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru graničnog prijelaza Macelj duga je oko 5 km te se vozila povremeno isključuju kod čvora Krapina i preusmjeravaju na državnu cestu D1. HAK vozače moli za strpljenje.

Kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera nema dužih čekanja.

Zbog odrona, na državnoj cesti D522 Gornja Ploča-Udbina vozi se jednim trakom, naizmjence.

HAK navodi kako je do 31. kolovoza do 19 sati zbog održavanja sajma “Agroexpo” u Virovitici zatvoreno uže središte grada: Rusanova ulica na dijelu od državne ceste D2 (kružni tok kod kavane Nova” ) do raskrižja sa Bečkom ulicom. Obilazak je označen privremenom prometnom signalizacijom.

Zbog međunarodnog otvorenog prvenstva Splita i Kup-a Hrvatske u triatlonu na području Splita, 31. kolovoza u vremenu od 10:40 do 11:10 te od 13:20 do 15 sati za vrijeme biciklističke utrke bit će zatvorene prometnice na relaciji od uvale Bene - ceste prije kružnog toka - Institut - Vila Dalmacija - skretanje za Obojenu svjetlost- Institut- Bene, ističe HAK.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će u subotu od 4,00 do 14,00 sati i u nedjelju od 12,00 do 23,00 sata na važnijim državnim cestama.

Na autocestama i na državnoj cesti D1 zabrana nema.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: na ulasku-Bajakovo i Karasovići (oko 1 sat čekanja), na izlasku-Slavonski Šamac (čekanja oko 2 sata), u oba smjera na Metkoviću (oko 1 sat čekanja).

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina) pp/xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙