FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za nedjelju, 1. rujna

Autor: mkov
ZAGREB, 1. rujna 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za nedjelju, 1. rujna:

LUDBREG - Euharistijskom slavlju u Zavjetnoj kapeli Hrvatskoga sabora u prigodi svečanosti "Deset dana Svete nedjelje", prisustvovat će predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko. Procesija počinje u 10,30 sati ispred Župnog ureda u Ludbregu, a misno slavlje u 11 sati ispred Zavjetne kapele Hrvatskoga sabora u Prošteništu Predragocjene Krvi Kristove. Predsjednik Sabora obratit će se tom prilikom okupljenima.

BUDAŠEVO - U organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata - TO Budaševo svečano će se, u okviru obilježavanja Dana branitelja Grada Siska, otkriti spomenik kod škole na Trgu Marijana Šokčevića, na kojem bi trebao biti i ministar branitelja Predrag Matić (18 sati).

ZAGREB - Hina će objaviti tekst pod naslovom "Hrvatska prva otvorila, a možda i prva zatvori naturističke kampove" o pojavi njihova sve većeg zatvaranja. "Od 33 naturistička kampa koliko ih je u Hrvatskoj bilo prije tridesetak godina sada ih je ostalo samo 12, a ne bude li se u njih ulagalo prijeti opasnost da ih više uopće ne bude, tim više što Ministarstvo turizma naturizam uopće nije uvrstilo u strategiju razvoja turizma do 2020. Dok jedni odumiranje naturističkog turizma vide u njihovoj neprofitabilnosti i zakonu ponude i potražnje, drugi smatraju da je njihov pad rezultat i rastućeg neokonzervativizma u Hrvatskoj."

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro/popodne: Jasna Nahtigal Lazarić

Popodne/navečer: Duška Gerić Koren

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina

(Hina) xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙