FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Vrbanima otvoren Point shopping centar

Autor: nbrc
ZAGREB, 29. kolovoza 2013. (Hina) - U zagrebačkom naselju Vrbani danas je otvoren Point shopping centar iz kojeg najavljuju da će se tijekom rujna gotovo svakodnevno otvarati trgovine i drugi sadržaji, a kompletan asortiman i sadržaje zakupci će predstaviti 26. rujna.

Point shopping centar, investicija je vrijedna 50 milijuna eura, zauzima površinu od oko 40.000 četvornih metara, na četiri podzemne i dvije nadzemne etaže sadrži više od 50 trgovina s gotovo 13.000 četvornih metara prodajne površine, kao i garažu s 500 parkirnih mjesta.

Iz Point centra ističu kako je riječ o prvom kvartovskom trgovačkom centru, za izgradnju projekta zaslužna je tvrtka specijalizirana za trgovačke centre Sonae Sierra, dok je investitor projekta tvrtka Bluehouse Capital.

Iz Point centra također ističu kako se u njemu po prvi put u Hrvatskoj predstavlja poznata britanska modna marka Next, svoju ponudu obogaćuje švedski lanac odjeće Lindex, tu su i poznati brendovi poput Benettona, dm-a, očekuju se i drugi brendovi, a uz trgovine odjeće i obuće tu je i niz gastronomskih, sportsko-rekreativnih, zabavnih i sadržaja za djecu.

U tom je novom trgovačkom centru danas otvoren i Super Konzum, koji zapošljava 70 djelatnika, izvijestili su iz Konzuma kojemu je to ujedno i jubilarni, deseti Super Konzum u Zagrebu.

Iz Hrvatske pošte su pak objavili da od danas u Point centru posluje poštanski ured 10119 Zagreb, a koji se do sada nalazio na adresi Hrgovići 38.

(Hina) xbn ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙