FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISPRAVAK VIJESTI HNA8742 "Podravka pripaja tri ..."

Autor: scvi
ZAGREB, 29. kolovoza 2013. (Hina) -

Ispravak vijesti HNA8742

Molimo korisnike da u vijesti broj HNA8742, emitiranoj pod naslovom "Podravka pripaja tri ovisna društva", nadopune treću rečenicu, iz koje je pogreškom izostavljena riječ "imovina".

Ta rečenica ispravno glasi: Podravka d.d. kao osnivač i jedini član – imatelj potpunog udjela u spomenutim tvrtkama koje se pripajaju, provodi pripajanje po pojednostavljenom postupku i to na način da se njihova cjelokupna imovina prenosi na Podravku d.d. kao društvo preuzimatelja bez provođenja postupka likvidacije, bez mogućnosti zamjene za dionice i bez povećanja temeljnog kapitala Podravke kao društva preuzimatelja, navodi se u današnjem priopćenju.

Ispravljenu vijest prenosimo u cijelosti:

ZAGREB, 29. kolovoza 2013. (Hina) - ZAGREB, 29. kolovoza 2013. (Hina) -U sklopu procesa restrukturiranja, Podravka je donijela odluku o pokretanju postupka pripajanja društava s ograničenom odgovornošću Poni, Podravka inženjering i Koti nekretnine, kao ovisnih društava Podravci d.d.

Kako je danas priopćeno iz te koprivničke prehrambene kompanije, ta je odluka nastavak provedbe mjera restrukturiranja radi povećanja poslovne efikasnosti.

Podravka d.d. kao osnivač i jedini član – imatelj potpunog udjela u spomenutim tvrtkama koje se pripajaju, provodi pripajanje po pojednostavljenom postupku i to na način da se njihova cjelokupna imovina prenosi na Podravku d.d. kao društvo preuzimatelja bez provođenja postupka likvidacije, bez mogućnosti zamjene za dionice i bez povećanja temeljnog kapitala Podravke kao društva preuzimatelja, navodi se u današnjem priopćenju.

Uredništvo Hine

(Hina) xpp ysbo

An unhandled error has occurred. Reload 🗙