FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Kaj su jeli naši stari" nudi 93 jela iz "bakine kuhinje"

Autor: dvic
VRBOVEC, 20. kolovoza 2013. (Hina) - U okviru ovogodišnje manifestacije "Kaj su jeli naši stari" domaćice iz 15 udruga žena pripremit će čak 93 jela iz "bakine kuhinje", koja je oduvijek oduševljavala posjetitelje te tradicionalne kulinarske manifestacije koja se održava ovog vikenda u Vrbovcu.

Vrbovec se čitavu godinu priprema za ovu priredbu i uvjeren sam da smo sačinili dobar program, rekao je gradonačelnik Vladimir Bregović na današnjoj konferenciji za tisak.

Bakina kuhinja u središtu je pozornosti, a ovaj jedinstven festival zdrave hrane prati izuzetno bogat kulturno zabavni i sportski program u kojem će sudjelovati preko 3000 sudionika. Svoj doprinos dat će i udruge među kojima su Konjogojska udruga, Udruga planinara i Udruga biciklista.

"Kaj su jeli" ove godine nudi i nekoliko novina, a u gradu je organizirano nekoliko likovnih izložbi i izložbi etnogrske baštine.

PIK Vrbovec priprema mortadelu tešku 200 kilograma, a prodaja je namijenjena u humanitarne svrhe.

Ovogodišnju, 33. po redu manifestaciju organizira Turistička zajednica grada Vrbovca, pokrovitelj je predsjednik Republike Ivo Josipović.

(Hina) xdvic yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙