FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

Autor: imli
ZAGREB, 17. kolovoza 2013. (Hina) - Pregled sportskih događaja do 12.30 sati:

DUBROVNIK - Hrvatska muška košarkaška reprezentacija u pripremnoj je utakmici pred nastup na Eurobasketu u Sloveniji (4-22. rujna) u Dubrovniku svladala Crnu Goru sa 72-60 (18-18, 22-17, 19-12, 13-13). Bojan Bogdanović sa 17 i Ante Tomić sa 12 koševa bili su najefikasniji kod Hrvatske, dok su Ivanović i Vučević ubacili po devet poena za Crnu Goru. Hrvatska će tijekom boravka u Dubrovniku odigrati još jednu prijateljsku utakmicu u nedjelju protiv Latvije, a prije odlaska na Eurobasket odigrat će još i turnir u Itanbulu gdje će još sudjelovati Turska, Belgija i Srbija.

VINKOVCI - Hrvatska ženska košarkaška reprezentacija do 18 godina starosti u 2. je kolu skupine B na Europskom prvenstvu u Vinkovcima svladala Englesku sa 68-47 (21-7, 14-12, 12-9, 21-19). Klaudia Periša sa 16 koševa i 10 skokova bila je najučinkovitija kod Hrvatske. U drugom susretu 2. kola skupine B Španjolska je svladala Rusiju sa 71-62. Nakon dva kola Španjolke imaju dvije pobjede, a Ruskinje pobjedu i poraz, kao i Hrvatska, dok su Engleskinje bez pobjede. Hrvatska će u 3. kolu u subotu igrati protiv Rusije.

ZAGREB - Nakon Tottenhama i Fiorentine, i engleski prvoligaš Swansea uključio se u utrku za 19-godišnjim napadačem Splita Antom Rebićem, jednim od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša, objavio je u subotu britanski Daily Mail. List navodi da Swansea, kojeg trenira Michael Laudrup, žarko želi dovesti Rebića, koji je prije tri dana postigao prvi pogodak u reprezentativnom dresu u susretu protiv Lihtenšajna. Swansea je prošle sezone osvojio Liga kup, a u Premier ligi je završio na 9. mjestu. Daily Mail ističe da Rebića duže vrijeme prati Tottenham, dok je talijanska Fiorentina već i dala ponudu za hrvatskog reprezentativca.

CINCINNATI - Rezultati teniskog ATP turnira u Cincinnatiju:

četvrtfinale -

John Isner (SAD) - Novak Đoković (Srb/1) 7-6 (5), 3-6, 7-5

Juan Martín Del Potro (Arg/7) - Dmitrij Tursunov (Rus) 6-4, 3-6, 6-1

Tomaš Berdych (Češ/6) - Andy Murray (VB/2) 6-3, 6-4

Rafael Nadal (Špa/3) - Roger Federer (Švi/5) 5-7, 6-4, 6-3

Parovi polufinala: Nadal - Berdych, Del Potro - Isner.

CINCINNATI - Rezultati teniskog WTA turnira u Cincinnatiju:

četvrtfinale -

Li Na (Kina/5) - Agnieszka Radwanska (Polj/4) - predaja

Jelena Janković (Srb/14) - Roberta Vinci (Ita/12) 6-0, 6-4

Serena Williams (SAD/1) - Simona Halep (Rum) 6-0, 6-4

Viktorija Azarenka (BLR/2) - Caroline Wozniacki (Dan/10) 6-3, 7-6 (5)

Parovi polufinala: Williams - Li Na, Azarenka - Janković.

CINCINNATI - Treća tenisačica svijeta Ruskinja Marija Šarapova prekinula je suradnju s Jimmyjem Connorsom nakon što ju je legendarni američki igrač vodio kao trener na samo jednom susretu. U izjavi koju je objavio Tennis.com Šarapova je naglasila kako njezina suradnja s Connorsom nije bila ono što joj treba u ovoj fazi karijere. Connors i Šarapova su surađivali samo na turniru u Cincinnatiju gdje je Ruskinja izgubila dvoboj 2. kola od Amerikanke Sloane Stephens nakon što je bila slobodna u 1. kolu. Tijekom tog dvoboja Šarapova je napravila 62 neprisiljene pogreške.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙