FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: vkrb
ZAGREB, 22. srpnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB-Zbog prometne nezgode zatvorena je Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene. Obilazak je državnom cestom preko Gospića.Zbog prometnih nezgoda jednim se trakom vozi:

- na riječkoj obilaznici, nakon tunela Trsat ( most Riječina) u smjeru Rupe

- na 379. km autoceste A1 u smjeru Dubrovnika.

Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (D8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I.i II. skupinu vozila).

Na autocesti A1, od vijadukta Božići do tunela Bristovac, brzina vožnje ograničena je na 40 km/h, zbog olujnih udara vjetra.

Jak vjetar povremeno usporava promet i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobića.

Promet je srednje gust do pojačan na glavnim cestovnim pravcima. Tijekom dana moguće su poteškoće u prometu duž jadranske obale na prilazima turističkih središta, trajektnih pristaništa i luka, povremeno graničnih prijelaza, i na dionicama cesta na kojima traju radovi.

Izlazak osobnih vozila pojačan je na GP Bajakovu, ulazak na Rupi.

Trajekti plove redovito.

ZAGREB -Sunčano i vrlo toplo, na Jadranu vruće. Vjetar u unutrašnjosti slab. Na Jadranu umjerena bura, na sjevernom dijelu ujutro mjestimice s jakim i olujnim udarima, sredinom dana će oslabiti, a uz obalu srednjeg i južnog Jadrana zapuhati umjeren i jak jugozapadnjak i zapadnjak, zatim sjeverozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 25 i 30, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 30 do 35°C.

(Hina) xpp yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙