FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 9. srpnja

Autor: nbrc
ZAGREB, 9. srpnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 9. srpnja.

ZAGREB - Ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš na konferenciji za novinare izvjestit će o daljnjem tijeku ozakonjenja nezakonito izgrađenih zgrada prema Zakonu o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama. Također će iznijeti i podatke o broju podnesenih zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju (11,30 sati, Ministrstvo graditeljstva i prostornog uređenja, Republike Austrije 20).

ZAGREB - U organizaciji Liderova Kluba izvoznika održat će se okrugli stol na temu "Koje izvozne sektore podupire EU i kako se u to uklapa Hrvatska". Glavni gost susreta, kako je najavljeno, bit će ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak (10,00 sati, Elka, Koledovčina 1).

ZAGREB - Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić sudjelovat će na svečanosti otvaranja tvornice autobusa Crobus u Sesvetskom Kraljevcu. Tvrtka AZ Crobus d.o.o. dio je koncerna Auto Zubak (12,00 sati u Sesvetskom Kraljevcu).

ZAGREB - Udruga Nezavisni hrvatski seljaci na konferenciji za novinare će izvijestiti o podnošenju kaznene prijave protiv otkupljivača pšenice radi kršenja Zakona o tržišnom natjecanju. Ta je udruga najavila da će podnijeti kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu zbog toga što su se, kako tvrde, otkupljivači pšenice dogovorili i izišli s cijenom od 1,05 kuna. U udruzi Nezavisni hrvatski seljaci smatraju da je realna cijena pšenice 1,45 do 1,50 kuna (10,00 sati, ispred Županijskog državnog odvjetništva, Savske 41).

Dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodastvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙