FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog bure zabranjen promet autobusima i motociklima od Bakra do Senja

Autor: trub
ZAGREB, 27. lipnja 2013. (Hina) - Večeras od 21,30 sati na dionici Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja zbog bure je zabranjen promet za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog izgradnje naplatne postaje "Zagreb istok" na dionici Rugvica-Ivanić Grad, na snazi je privremena regulacija prometa pa se u oba smjera vozi jednim trakom.

Zbog radova zatvorena je državna cesta D1 između Udbine i Gračaca. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac.

Zatvorena je dionica brze ceste D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak je preko Vrbovca.

Do 30. kolovoza na državnoj cesti D212 Kneževi Vinogradi-Granični prijelaz Batina kroz naselje Suza vozi se naizmjence, uz privremenu prometnu signalizaciju.

Kroz tunel Učku večeras od 23 sata do sutra u 6 sati ujutro zbog radova će se voziti uz privremenu regulaciju prometa.

Zbog organizacijskih priprema hrvatskog pridruživanja Europskoj uniji i dolasku stranih delegacija, za promet će biti zatvoreni silazni krakovi autoceste A3 u čvoru Buzin 30. lipnja (tijekom cijeloga dana) i povremeno 1. srpnja. Vozit će se uz privremenu regulaciju prometa uz prisustvo policije.

Pojačan je ulazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana, uz čekanja oko dva sata.

Trajekti i katamarani plove redovito.

(Hina) pp/xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙