FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici mjestimice mokri

Autor: nkot
ZAGREB, 23. lipnja 2013. (Hina) - Kolnici su mjestimice mokri i skliski u središnjoj Hrvatskoj i Hrvatskome primorju - kod Karlovca i Bosiljeva te na širem području graničnoga prijelaza Rupa, izvijestio je poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK).

Na dionici autoceste A3 Bregana-Lipovac između čvorova Novska i Okučani promet teče otežano na 142. i 450. kilometru u smjeru Zagreba, zbog prometne nesreće, a prometna nesreća je i razlog otežanog prometa na autocesti A1 kod čvora Bosiljevo 1 na 63. kilometru u smjeru Zagreba.

Promet je na većini cesta srednje gust, povremeno pojačan duž Jadranske obale, posebice na prilaznim cestama turističkim mjestima. Gužvi i zastoja nema.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Kaštel, Metković, Gabela Polje, Kamensko, Aržano, Stara Gradiška i Županja, a čeka se do pola sata.

Trajekti i katamarani plove redovito. Sutra, 24. lipnja katamaran na relaciji Vis-Split u oba polaska pristat će u luku Hvar u 7,55 i u 16,15 sati , a polazak iz Splita je u 15,15 sati.

(Hina) xpp/xnkot yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙