FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici mjestimice mokri

Autor: dmak
ZAGREB, 11. lipnja 2013. (Hina) - Mjestimice mokrih kolnika ima u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog mnogobrojnih radova na prometnicama vozače se poziva na poštivanje privremene prometne signalizacije i strpljenje budući da se u vrijeme gušćeg prometa vozi u koloni.

Zbog radova, zatvorena je dionica državne ceste D1 Udbina-Gračac. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Sveti Rok-Gračac i obrnuto.

Na autocesti A1 vozi se dvosmjerno kod čvora Otočac (od 143. do 138. kilometra), te između odmorišta Marune i Jasenice (od 229. do 237. kilometra).

Do 14. lipnja od 8 do 18 sati zatvorena je dionica državne ceste D44 Buzet-Roč. Obilazak je Lupoglav-Pazin-Motovun-Buzet i obrnuto.

Na području Osječko-baranjske županije, županijska cesta ŽC4056 Kopačevo- Podunavlje preventivno je zatvorena zbog izvanrednih mjera.

Do 20. srpnja u Zagrebu je zatvorena Ulica Jankomir od kružnog toka do servisa Ford. Obilazak je Jankomir-Kovinska-Škorpikova-Ljubljanska avenija-Ulica Jankomir.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Iz HAK-a podsjećaju da je dolaskom povoljnijih vremenskih uvjeta u prometu je prisutan veći broj biciklista, mopedista i motociklista, pa upozoravaju vozače ostalih vozila da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na te kategorije sudionika u prometu i da im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećaju da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

(Hina) pp/xdm ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙