FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 28. svibnja

Autor: imli
ZAGREB, 28. svibnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 28. svibnja.

ZAGREB - Središnja tema međunarodne stručne konferencije "Dani kriznog upravljanja" je "Suvremene politike kriznog upravljanja". Skup organizira Veleučilište Velika Gorica, a sudjelovat će govornici iz desetak zemalja. Skup će, kako je najavljeno, otvoriti predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović (9 sati, Hotel Aristos, Cebini 33).

ZAGREB - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i Hrvatska udruga kreditnih unija potpisat će ugovor o poslovnoj suradnji u namjenskom kreditiranju malog gospodarstva i članova kreditnih unija u Jamstvenom programu HAMAG Investa "Novi poduzetnici" (11 sati, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78).

BEOGRAD - Sjednica Izvršnog vijeća Svjetske turističke organizacije UN (UNWTO) održat će se 28. i 29. svibnja u Beogradu, a okupit će predstavnike više od 32 zemlje. Hrvatsku će predstavljati ministar turizma Darko Lorencin koji će se, kako je najavljeno, tijekom skupa sastati i s glavnim tajnikom UNWTO-a Talebom Rifaiem te kolegama ministrima ili zamjenicima ministara u resoru za turizam iz drugih zemalja članica UNWTO, među ostalim, s predstavnicima izaslanstva Kine i Indije. Lorencin će razgovarati i s državnim tajnikom Srbije za turizam Goranom Petkovićem, a tema razgovora bit će suradnji dvije zemlje u turizmu, promocije, te strateške marketinške aktivnosti koje na području turizma poduzimaju Srbija i Hrvatska.

dežurni urednici:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xdduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙