FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 22. svibnja

Autor: nbrc
ZAGREB, 21. svibnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 22. svibnja.

ZAGREB - "Zašto Hrvatskoj treba elektroindustrija?" - naziv je panel rasprave koju organizira Sindikat metalaca Hrvatske - Industrijski sindikat (SMH-IS), u suradnji sa Zakladom Friedricha Eberta. Elektroindustrija je vrlo važan dio industrije, posebice izvozne, te je stoga bitno mišljenje poslodavaca, Vlade i sindikata o njezinu daljnjem razvoju, napominju iz Sindikata metalaca i najavljuju kako će o toj temi govoriti ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, predstavnici sindikata i tvrtki iz sektora elektroindustrije (9,30 sati, Hotel Laguna, Silvija Strahimira Kranjčevića 29).

ZAGREB - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) se od 22. do 25. svibnja održavaju 22. međunarodni sajam grafičke industrije i papira - Intergrafika te 27. međunarodni sajam ambalaže i pakiranja - Modernpak, na kojima će se predstaviti 72 izlagača iz Hrvatske i 13 zemalja. Sajmove će, kako je najavljeno, otvoriti predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević (11,00 sati, paviljon 5, ZV).

OPATIJA - U okviru svečanog otvorenja tradicionalnog, 36. međunarodnog međunarodnog skupa o informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji, elektronici i mikroelektronici - MIPRO 2013. održat će se panel rasprava "Internet - jučer, danas, sutra". Ovogodišnji MIPRO okupit će više od tisuću sudionika iz tridesetak zemalja, održava se od 20. do 24. svibnja, a okuplja predstavnike gospodarstva, obrazovanja, znanosti i uprave (10,15 sati, Kongresna dvorana Grand hotela Adriatic).

dežurne urednice:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xbn ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙