FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

Autor: ilov
ZAGREB, 3. lipnja 2013. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta.

ZAGREB - Glumac Michael Douglas tvrdi da je rak grla, od kojega se uspješno oporavlja, dobio prakticirajući oralni seks, a znanstvenici ne iskuljučuju mogućnost da je to točno. Pri oralnom seksu mogu se prenijeti humani papiloma virusi, a istraživanja pokazuju povezanost između tih virusa i raka grla. "Ne želim ulaziti u detalje, ali taj posebni rak prouzročen je HPV-om (humani papiloma virus), što u konačnici dolazi od kunilingusa", izjavio je 68-godišnji glumac za list Guardian. "Pitao sam se, je li možda uzrok raka stres zbog uhićenja moga sina", rekao je Douglas, čiji je sin Cameron osuđen na deset godina zatvora zbog posjedovanja i trgovine drogom. "To je ipak bolest koja se prenosi spolnim odnosom", rekao je Douglas, dodajući kako je oralni seks "i najbolji lijek za to".

PARIZ - Raketa Ariane 5 trebala bi biti lansirana u noći na četvrtak iz Kouroua u Francuskoj Gvajani ATV Albert Einstein, a riječ je je o četvrtoj po redu europskoj automatskoj raketi za terete u smjeru Međunarodne svemirske stanice (ISS), natovarenoj s gotovo sedam tona tereta. Ukupna masa ATV Albert Einstein s teretom iznosit će otprilike 20,2 tone. Bit će to najteža svemirska letjelica ikada odaslana u orbitu raketom Ariane, oborivši rekord prethodnika ATV-3 Edoardo Amaldi, s više od 500 kg. Lansiranje rakete Ariane predviđeno je u srijedu u 18.52 sati iz Kouroua (23.52 sati po hrvatskom vremenu), iz Gvajanskog svemirskog centra.

LONDON - Glumica Angelina Jolie ponovno je u javnosti, nakon amputacije dojki zbog straha od raka opet je zakoračila na crveni tepih, zajedno sa suprugom Braom Pittom na premijeri njegova novog filma "Svjetski rat Z" u Londonu. "Izvrsno se osjeća", rekao je Pitt, "sve ide dalje kao što smo i navikli. Ovo je za nas slijedeća etapa". Jolie je dirnuta pozitivnim reakcijama na odstranjivanje dojki. Izjavila je kako je "zahvalna" i "vrlo sretna" zbog pozodnosti javnosti.

(Hina) xilov yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙