FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

Autor: trub
ZAGREB, 1. lipnja 2013. (Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske u 4,30 sati.

VUKOVAR - Predsjednik SDSS-a Vojislav Stanimirović sinoć je izjavio kako ga je prekjučer u Vukovaru, dok se vozio automobilom, verbalno napao njemu nepoznati muškarac prijeteći mu i vrijeđajući ga, zbog čega je događaj prijavio policiji. "Prišao mi je dok sam se automobilom uključivao u promet i izgovorio niz uvreda i prijetnji, koje sam prijavio policiji", izjavio je Stanimirović za Hinu, dodajući kako ima saznanja da je policija napadača indentificirala te kazneno prijavila.

ZAGREB - Najboljim izlagačima 48. Međunarodne vrtne izložbe "Floraart" sinoć su uručene nagrade u palači Dverce. Pobjednica Hrvatskog kup-a florista je Ana Poklepović koja je osvojila i prva mjesta u "slobodnom stilu stručka" i za "fantaziju". Romana Špiranec osvojila je prvo mjesto u "aranžiranju stola po vlastitom izboru", a Marija Ljubić za "vjenčani stručak". Ovogodišnji "Floraart" otvoren je na jezeru Bundek do 2. lipnja.

ZAGREB - Zagrebački Zoološki vrt tijekom ljetnih praznika za djecu od završenog drugog do završenog šestog razreda osnovne škole organizira program pod nazivom "Divlje ljeto u Zoo vrtu". Upisi počinju u ponedjeljak, 3. lipnja, a ugledajući se na slavne istraživače osnovnoškolci će tijekom petodnevnog programa razotkrivati svijet biljaka i životinja, priopćio je sinoć ZOO. "Divlje ljeto u Zoo vrtu" održat će se tijekom ljetnih praznika - počet će 17. lipnja, a završit će 30. kolovoza.

(Hina) xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙