FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Četvorica šibenskih "Funcuta" osumnjičena za napad na policiju

Autor: jdev
ŠIBENIK, 28. svibnja 2013. (Hina) - Šibenska policija osumnjičila je četvoricu pripadnika šibenske navijačke skupine "Funcuti" za napad na policajce tijekom prekjučerašnjih navijačkih izgreda ispred stadiona na Šubićevcu, izvijestila je danas PU šibensko-kninska.

Istragom je utvrđeno da su 28-godišnjak, 21-godišnjak i 20-godišnjak iz Šibenika, zajedno s maloljetnikom sa šibenskog područja, prekjučer popodne pokušali nasilno ući na tribine stadiona na kojemu je počela drugoligaška nogometna utakmica između Šibenika i Vinogradara, a nakon što su ispred stadiona prosvjedovali zbog najava izbacivanja NK Šibenika u 3. ligu.

Policija je izvijestila kako su svi osim 21-godišnjaka bili pijani, te su fizički i bacanjem raznih predmeta napali interventne policajce.

Šibenska policija je maloljetnog Šibenčanina osumnjičila da je, također za vrijeme spomenute utakmice, pretukao i teško ozlijedio maloljetnika u pokušaju da mu ukrade motocikl, a za sudjelovanje u tučnjavi te neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari osumnjičena su još dvojica maloljetnih navijača te 20-godišnjak.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja svi su, uz kaznene prijave šibenskom Općinskom državnom odvjetništvu, dovedeni u pritvorsku policijsku jedinicu, kažu u šibenskoj policiji.

(Hina) xjdev ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙