FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 14. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na većini cesta vozi se uz povoljne vremenske uvjete. Mnogobrojni su radovi na autocestama i državnim cestama pa vozače upozoravamo da na tim dijelovima poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenje brzine. Na više dionica autocesta A1, A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac vozi se suženim kolnikom zbog radova. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Pretežito sunčano, osobito na Jadranu. U unutrašnjosti će prolazno biti umjerene i povećane naoblake, prije svega u Slavoniji, a vrlo rijetko može pasti malo kiše. Vjetar većinom slab, na krajnjem istoku ponegdje umjeren sjeverozapadni, na srednjem Jadranu umjerena bura i tramontana, na dubrovačkom području jaka, u okretanju na sjeverozapadni vjetar. Najviša temperatura većinom između 19 i 24 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙