FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Medemblik: Fantela i Marenić za odličje

Autor: rsal
MEDEMBLIK/ZAGREB, 24. svibnja 2013. (Hina) - Hrvatski jedriličari izborili su dva finala na regati Europskog kupa u nizozemskom Medembliku. Šime Fantela i Igor Marenić u klasi 470 u nedjelju jedre za postolje, a Pavle Kostov i Petar Cupać su u 49eru zauzeli sedmo mjesto.

Fantela i Marenića su danas upisali dva druga mjesta i jednu pobjedu, te u finalni plov za odličja za dvojce u klasi 470, među šest najboljih, ulaze kao drugi, iza Australaca Belcher/Ryan.Pavle Kostov i Petar Cupać u 49er-u danas su odjedrili čak šest plovova, u finale su ušli kao sedmi, a to mjesto su i zadržali.

Enia Ninčević i Romana Župan su u ženskoj konkurenciji dvojaca ostale na pet bodova do finala, na sedmom mjestu, što je još jedan odličan plasman naše posade. Daniel Mihelić u Laseru napredovao je na deseto mjesto poretka, no to mu nije bilo dovoljno za ulazak šest mjesta koje vode u finale, kao ni Tončiju Stipanoviću koji je osmi. Tina Mihelić je u laser-radialu također osma.Josip Olujić u Finnu nalazi se na 11. mjestu, a daskaš Mihovil Fantela je 31.

(Hina) xpp yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙