FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kljaković Gašpić napredovao na četvrto mjesto

Autor: rsal
ZAGREB, 10. svibnja 2013. (Hina) - Ivan Kljaković Gašpić napredovao je na četvrto mjesto dva dana do kraja regate Europskog kupa na jezeru Garda, gdje se zbog kiše i nedostatka vjetra danas jedrilo samo u klasi Finn.

U Finnu su se odjedrila tri plova, Ivan Kljaković Gašpić je sada četvrti, Milan Vujasinović je osmi, na 18. mjestu je Josip Olujić.

"Dobro je bilo danas, nakon što smo dva dana zaista jedrili po nikakvim uvjetima. Naše regatno polje je na južnom dijelu jezera, gdje ta klasična poslijepodnevna ora ne probija, tako da smo se dva dana zaista mučili. Danas je već bilo korektnije. Dobro, idem naprijed, prva mi je regata nakon deset mjeseci stanke, zadovoljan sam", kazao je Kljaković Gašpić.

Dva su dana do kraja regate. Kako bi se nadoknadio zaostatak od današnjeg dana suci su start za sutra zakazali u 9 ujutro. Podsjećamo Šime Fantela i Igor Marenić vode u 470, Tonči Stipanović i Daniel Mihelić su drugi i četvrti u Laseru, Tina Mihelić je treća u Laser Radialu.

Inače, flota je danas odala počast tragičnom preminulom Andrewu Simpsonu.Vijest da je jučer na treningu America's Cup momčadi Artemis Racing smrtno stradao Britanac Andrew Simpson munjevito se proširila jedriličarskim svijetom. Šok i nevjerica, glavna tema razgovora ovog dugog dana na Gardi. 36ogodišnji Andrew Simpson bio nam je dobro poznato lice, osvajač zlata u klasi Zvijezda u Pekingu 2008. i srebra u istoj disciplini u Londonu 2012.

(Hina) xzg yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙