FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladež HDZ-a: Milanović se treba ispričati za ispad čelnika Mladeži SDP-a Korčule

Autor: vlar
ZAGREB, 24. svibnja 2013. (Hina) - Mladež HDZ-a oštro je danas osudila ispad predsjednika Foruma mladih SDP-a Korčule Ivana Botice Škafe koji je na svom Facebook profilu Hrvatsku nazvao fašističkom i homofobnom tvorevinom, te pozvala predsjednika Vlade i SDP-a Zorana Milanovića da se zbog toga ispriča građanima.

Predsjednik korčulanske Mladeži SDP-a, koji je bio deveti na izbornoj listi za Gradsko vijeće Korčule koalicije SDP-HNS-HSU, na svom je profilu, nakon odluke Ustavnoga suda u slučaju Kurikuluma zdravstvenoga odgoja, objavio: "Konačno mogu otvoreno s ponosom reći da ja ovu državu ne volin i gotovo! Crkni fašistička, homofobna tvorevino, ako ne možeš bolje i drugačije....".

Mladež HDZ-a u priopćenju takvu izjavu naziva još jednim u nizu ispada članova SDP-a "koji svakim danom pokazuju svojim djelima i riječju da ne vole ovu zemlju", te ističe kako je "najgore to što ti isti ljudi vode ovu zemlju".

Predsjednika SDP-a Milanovića pozivaju da se ispriča hrvatskim građanima i ogradi "od ovog sramotnog čina i pozove na odgovornost počinitelje iz redova Foruma mladih SDP-a".

Mladež HDZ-a upozorava da to nije prvi čin kojim članovi Foruma mladih SDP-a pokazuju da ne vole ovu zemlju i da ne rade za njezinu dobrobit. "Sjetimo se i poziranja s tri uzdignuta prsta čelnika Foruma mladih SDP-a u Đakovu, ali i pjevanja pjesama koje potiču na mržnju i zastrašivanje", kažu u priopćenju.

Svemu tomu dodaju i da su u zadnje vrijeme svjedoci napada na Ustavni sud, na građanske udruge, inicijative građana, ali i na birače koji po svojoj savjesti daju glas opciji koju podržavaju.

Predsjedništvo korčulanskog SDP-a jučer je Ivana Boticu Škafu suspendiralo sa svim stranačkih dužnosti te se ogradilo od njegovih napisa na Facebooku.

(Hina) pp/xvl ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙