FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSP AS: ne podržavamo ni jednog kandidata iza kojeg stoji Zoran Milanović

Autor: vsik
OSIJEK, 24. svibnja 2013.(Hina) - HSP dr. Ante Starčević u drugom krugu izbora za osječkog gradonačelnika i župana ne podupire ni jednog kandidata iza kojih stoji SDP i Zoran Milanović, izjavio je danas u Osijeku glavni tajnik stranke Pero Ćorić.

"Kada je riječ o Osijeku mi ni u kojem slučaju ne podržavamo kandidata za osječkog gradonačelnika Ivicu Vrkića, već kandidata koji zastupa domoljubne i demokršćanske vrijednosti", rekao je Ćorić nakon sastanka s članovima osječke organizacije stranke.

U drugi krug za izbor osječkog gradonačelnika ušao je aktualni gradonačelnik Krešimir Bubalo (HDSSB) i Ivica Vrkić kojega podržava SDP, HNS i HSU, dok je za osječko-baranjskog župana u drugi krug ušao sadašnji župan Vladimir Šišljagić (HDSSB) i Goran Ivanović (HDZ i HSP AS). "Jasno je koga ćemo podržati za župana u drugom izbornom krugu", istaknuo je Ćorić.

Naglasio je kako HSP dr. Ante Starčević ne podupire ni jednog kandidata iza kojega stoji predsjednik SDP-a Zoran Milanović, "premijer koji je za našu predsjednicu Ružu Tomašić rekao da je elementarna nepogoda.

Ćorić je poručio kako je njegova stranka izuzetno zadovoljna izbornim rezultatima jer je peta stranka u Hrvatskoj, a posebno su, kazao je, zadovoljni jer je njihova predsjednica Ruža Tomašić ušla u Europski parlament.

Kao osnovni cilj HSP-a dr. Ante Starčević istaknuo je rušenje "aktualne nesposobne i antihrvatske vlasti".

(Hina) xvsik ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙