FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nezavisna lista Miroslava Šimića podupire Vrkića za osječkog gradonačelnika

Autor: vsik
OSIJEK, 23. svibnja 2013. (Hina) - Kandidati s Nezavisne liste Miroslava Šimića, koja je osvojila dva mjesta u osječkom Gradskom vijeću, u drugom krugu lokalnih izbora za osječkog gradonačelnika podržat će Ivicu Vrkića, nestranačkog kandidata koalicije SDP-HNS-HSU-a, izjavio je danas Miroslav Šimić.

Šimić, kao nositelj liste i jedan od osam kandidata za osječkog gradonačelnika u prvom izbornom krugu, je na konferenciji za novinare kazao kako su članovi njegove liste sinoć jednoglasno odlučili dati potporu Vrkiću.

Tog kandidata, rekao je, smatraju prihvatljivijim za gradonačelnika od HDSSB-ova kandidata i aktualnog gradonačelnika Krešimira Bubala, jer je, ustvrdio je, spremniji za suradnju i promjene važne za Osijek. Naglasio je kako je činjenica da gradska vlast u ovom mandatu nije dobro vodila grad te da su promjene nužne.

Osječke birače Šimić je pozvao da u nedjelju, 2. lipnja izađu na izbore i glasuju po svojoj savjesti.

Zahvalio je svim biračima koji su izašli na izbore u prvom krugu, a posebno onima koji su dali glas njegovoj listi i "koji su prepoznali da je vrijeme za promjene".

Šimić je prije dva mjeseca bio u skupini gradskih vijećnika koji su izglasali nepovjerenje predsjedniku Gradskog vijeća Josipu Vrbošiću (HDSSB), i kojega su oporbeni vijećnici na istoj sjednici izabrali za predsjednika Gradskog vijeća. Funkciju predsjednika Gradskog vijeća do raspuštanja i dalje je obnašao Vrbošić.

(Hina) xvsik ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙