FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 26. travnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Pojačan je promet povremeno u gradovima, na obilaznim i prilaznim cestama. Vozi se uz povoljne vremenske uvjete. Na brojnim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika, stoga se vozače moli za strpljenje te upozorava da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine. Na dionici Istarskog ipsilona između Cerovlja i Lupoglava u zoni radova vozi se naizmjence, uz semafore. Na autocesti A1 od 143. + 510 km do 138. km i od 234. do 237. km, prometuje se dvosmjerno, uz ograničenje brzine od 80 km/h. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanja Reka i Križ od 54. +300 do 51. +360 km vozi se dvosmjerno, uz ograničenje brzine od 60 km/h. Pojačan je povremeno ulazak osobnih vozila na graničnom prijelazu Macelj, a teretnih na Staroj Gradiški. Na ostalim graničnim prijelazima promet je rijedak. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Pretežno sunčano uz postupan porast naoblake, osobito u najzapadnijim područjima. Malo je kiše moguće ponegdje u Istri i Hrvatskom primorju te u Gorskome kotaru već prijepodne, a posebno navečer. Sredinom dana zapuhat će slab i umjeren jugozapadni i južni vjetar, na Jadranu jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 23 do 29 stupnjeva Celzijevih, malo niža mjestimice na sjevernom Jadranu i u Gorskome kotaru.

(Hina) xpp ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙