FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na sjeveroistoku BiH zaplijenjena veća količina oružja

Autor: zkre
MOSTAR, 21. svibnja 2013. (Hina) - U akciji koju su u utorak na području Vlasenice i Živinica na sjeveroistoku BiH izveli pripadnici državne policijske agencije (SIPA) zaplijenjena je veća količina oružja, eksplozivnih naprava i vojne opreme, a četiri su osobe osumnjičene za trgovinu oružjem, priopćeno je iz SIPA-e.

Na temelju naloga Suda BiH, pripadnici SIPA-e su uz potporu lokalnih policijskih agencija izvršili pretrese objekata na ukupno četiri lokacije.

Tom prigodom pronađena je veća količina pušaka, strojnica i poluatomatskih pušaka, minsko-eksplozivnih sredstava i streljiva različitog kalibra te veća količina druge vojne opreme.

U sklopu akcije uhićene su dvije osobe koje se sumnjiče za trgovinu oružjem i vojnom opremom, a SIPA ističe da će tijekom dana biti saslušane još dvije osobe koje se dovode u vezu s nezakonitom trgovinom vojnim naoružanjem.

Izvješće protiv osumnjičenih SIPA će nakon ispitivanja dostaviti Državnom odvjetništvu BiH, koje će odlučiti o mjeri određivanja pritvora.

(Hina) xzkre ydam

An unhandled error has occurred. Reload 🗙