FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 21. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog radova zatvorene su ceste:- D1 između križanja prema Stubičkoj Slatini i čvora Mokrice i između čvorova Trakošćan i Đurmanec,- D20 Sveti Križ-Prelog,- D22 Možđenec-Sudovec,- D27 Benkovac-Šopot (sa autoceste A1 prema Benkovcu izlazi se na čvoru Zadar II),- D33 u Kninu,- D35 Sveti Križ Začretje-Donja Šemnica,- D41 u Vrbovcu,- D42 Vrbovsko-Gomirje (zbog urušavanja mosta),- D43 Graberje-čvor Ivanić Grad,

- D47 Novska-Lipik u Brestači,- D205 Risvica- Dubrovčan,- D523 Križišće-most Krk,- D518 Osijek-Markušica-Gaboš-Jarmina, na dionici od nadvožnjaka u ulici kneza Trpimira (južna osječka obilaznica) do nerazvrstane ceste Brijest-Osijek. Zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na D42 u mjestu Poljanak ( zbog urušavanja dijela kolnika). Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima Bregana i Macelj. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz postupan porast naoblake s jugozapada. Malo kiše može pasti već tijekom dana, i to ponajprije na Jadranu i u gorskim područjima, a češća i lokalno izraženija kiša očekuje se navečer i u noći na srijedu. Vjetar slab i umjeren jugozapadni, prema kraju dana na sjevernom i južnom Jadranu umjereno jako jugo, a na srednjem prolazno umjeren sjeverni vjetar. Najviša temperatura uglavnom od 17 do 22, u Dalmaciji i Slavoniji do 24 Celzijeva stupnja.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙