FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 11. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu Hrvatske, a mogući su odroni duž Jadranske magistrale (D8) i na cestama u gorju. Do subote, 18. svibnja, zatvorena je Sljemenska cesta između „Stare Lugarnice“ i Stubičkih Toplica u dužini od oko 3.700 metara. Zatvoren je GP Sveti Martin na Muri, zbog visokog vodostaja rijeke Mure. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Promjenljivo do pretežito oblačno uz najviše sunčana vremena u drugom dijelu dana na Jadranu. Povremeno kiša, u gorskim krajevima, na sjevernom i srednjem Jadranu moguće i obilnija, a na istoku se poslijepodne i navečer očekuju i lokalno izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Vjetar većinom slab, poslijepodne u Podravini prolazno umjeren sjeverni, u Slavoniji i na Jadranu sjeverozapadni. Najviša temperatura zraka u Središnjoj i Gorskoj Hrvatskoj od 13 do 17, u Slavoniji, Zagori i na Jadranu od 18 do 23 Celzijeva stupnja.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙